DAC Ten Kate

een plek waar je je altijd welkom voelt en waar je gemist wordt als je er niet bent

DAC TEN KATE

Hulzenseweg 10
6534 AN  Nijmegen

htien receptie
Telefoon
088-3822446
(bij geen gehoor 06 55 36 68 98)

Of E-mail
team.daadwerk@ribw-nr.nl

Lia: 06 – 236 19 454
Janne: 06 – 316 56 887

Begeleiding

Lia van der Wende

Dag allemaal. Mijn naam is Lia van der Wende en ik werk sinds september 2011 met ontzettend veel plezier in DAC ten Kate. Ten Kate is een laagdrempelig, warm en veilig thuis geworden voor een groep ontzettend leuke jonge mensen met een psychiatrische achtergrond. We lachen en praten hier veel met zijn allen. Ook als je niet zo lekker in je vel zit ben je hier van harte welkom, mijn team en de bezoekers accepteren dat, iedereen snapt hoe het in elkaar zit en dat je soms slechtere dagen hebt. Kom gerust eens kennismaken en neem je familie, een vriend of een begeleider mee als je niet zo goed alleen naar binnen durft te stappen. We geven je dan een rondleiding en samen kijken we of ten Kate iets voor je is. Zo´n kennismaking is helemaal vrijblijvend en verplicht je tot niets. Ik heb gemerkt dat Ten Kate sinds de opening voor veel jongeren een goede opstap is geweest naar meer zelfstandigheid, meer vertrouwen in de toekomst of een groter sociaal netwerk en ik ben er trots op dat ik daar aan me heb mogen werken. ook jij bent van harte welkom. Ik hoop je snel te zien. Groet van mij Lia

Janne Roelofs

Hallo, mijn naam is Janne Roelofs. Ik ben werkzaam bij H10 en ten Kate sinds juli 2022. Eerder ben ik stagiaire geweest bij ten Kate. Ik ben er niet weg te krijgen. Dat zegt al meteen dat het een fijne plek is. Het is een veilige omgeving waarin je als jongvolwassene de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Er is onder andere de mogelijkheid om samen te eten, creatief bezig te zijn, een potje te poolen of om er ‘gewoon’ te zijn. We accepteren en respecteren elkaar. Daarnaast wordt er hier veel gelachen met elkaar. Bij ten Kate zeggen we: je bent altijd welkom en je wordt gemist als je er niet bent. Kom een keer binnen lopen om te kijken hoe je het vindt. Ik kijk er naar uit om je te leren kennen. Tot snel.

Stagiaire(s)

Elles

Hoi! Ik ben Elles en ik loop stage op de dagbesteding H10 van het ribw! Dit doe ik met heel veel plezier en ik leer er heel veel. Ik zit pas in het eerste jaar van Social Work en ik ben 20 jaar. Ik kijk uit naar de verdere toekomst die ik hopelijk op het RIBW mag meemaken en wat ik nog allemaal ga leren!

Shanti

Hoihoi, mijn naam is Shanti Ossekoppele en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer Social Work op het Saxion in Enschede en ik zit nu in het derde jaar. Ik loop vanaf 25 oktober stage bij het RIBW op locatie Htien. Komend schooljaar ben ik er 4 dagen van maandag t/m donderdag. Op de donderdagen sluit ik aan bij de jongvolwassenengroep. Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en te leren van deze ervaring. Ik heb zin om met iedereen te werken en een positieve bijdrage te leveren tijdens deze stage.
Groetjes!